Zelenović: Nedovoljno testova proširilo pandemiju

Izvor: Danas, 15.Jul.2020, 10:00

Zelenović: Nedovoljno testova proširilo pandemiju

U Šapcu je stanje alarmantno jer je broj zaraženih premašio 800 osoba. I dalje na testiranje javlja se oko 200 osoba, a u kovid bolnici smešteno je do sada 194 pacijenta. Dve osobe su preminule. Međutim, iako je premijerka Ana Brnabić apelovala da se situacija u Šapcu ne politizuje, u njenom  pismu gradonačelniku Nebojši Zelenoviću pokazalo se da ima velikih propusta u borbi protiv pandemije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mučenički napori da zadrže šabačku fotelju: Broj zaraženih raste, kao i nesposobnost Petrovića i Zelenovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020

Nesposobnošću Nebojše Zelenovića situacija u Šapcu se dodatno komplikuje...Umesto da prizna sopstvenu odgovornost za enormni porast broja zaraženih, on nemušto odgovara premijerki Ani Brnabić na seriju argumenata i istina kojima ga je razotkrila u otvorenom pismu...Od svega što je rekao jedino...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.