Izvor: Blic, 26.Avg.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Zdravlje' se prodaje ispod cene

'Zdravlje' se prodaje ispod cene

LESKOVAC (Beta) - Bivši generalni direktor farmaceutske kompanije 'Zdravlje' iz Leskovca Siniša Petrović ocenio je da je privatizacija leskovačke farmaceutske industrije 'trebalo da bude drugačije obavljena'.

'‘Zdravlje’, po mojoj oceni, vredi mnogo više od 17 miliona dolara, na koliko je procenjeno. Toliko vredi imanje na kome se fabrika nalazi zajedno sa objektima, a mi smo, svojevremeno, samo za izgradnju nove fabrike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ‘Travenol’ platili 25 miliona dolara', rekao je Petrović za leskovački nedeljnik 'Naša reč'.

On je ocenio da je 'Zdravlje' moglo da postigne veću cenu i da je u procenu vrednosti trebalo da bude uračunato i 'znanje kojim fabrika raspolaže'.

'Bez školovanih i dokazanih stručnjaka ova fabrika ne bi bila to što jeste. Koliko košta pamet, to nikoga ne interesuje', rekao je Petrović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.