Izvor: RTS, 04.Feb.2023, 14:39

Zbog oluje otkazani vozovi između Beograda i Novog Sada

Zbog oluje i vremenskih neprilika otkazano je više polazaka vozova između Beograda i Novog Sada, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.
Jak vetar koji od jutros duva u Novom Sadu na nekoliko lokacija u gradu rušio je drveće i lomio granje. Za sada nema informacija o šteti. Vetar je na Sajlovu i Kamenjaru srušio bandere, kao i jarbol ispred jednog hotela.

Zbog oluje i vremenskih neprilika danas u 9.50 sati otkazano je više vozova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << između Beograda i Novog Sada, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije. 
U informaciji navode da su velika oluja i vremenske neprilike prouzrokovali tehničke probleme u funkcionisanju sistema kontaktne mreže na deonici između Inđije i Novog Sada.
"Zbog toga su danas već otkazana četiri voza, koji su po redu vožnje trebali da saobraćaju između Beograda i Novog Sada, a otkazani su i polasci putničkih vozova na ovoj relaciji koji su planirani danas do 14.00 sati", navodi se u saopštenju.
Stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" su na terenu i rade na otklanjanju problema.
"Očekuje se da će u narednih par sati teškoće biti otklonjene i funkcionisanje saobraćaja između Beograda i Novog Sada biti normalizovano", poručili su iz Infrastrukture.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog jakog vetra ne saobraća voz Soko između Beograda i Novog Sada

Izvor: Beta, 04.Feb.2023

Oluja i vremenske neprilike danas su u 9.50 sati prouzrokovali tehničke probleme u funkcionisanju sistema kontaktne mreže na deonici između Inđije i Novog Sada, zbog čega su otkazana četiri polaska voza koji su trebali da saobraćaju na pruzi Beograd - Novi Sad, saopšteno je iz "Infrastrukture...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.