Završeno drugo izvlačenje u drugom kolu nagradne igre Uzmi račun i pobedi: Stan u Zemunskim kapijama ide u ruke Suzani Puškaš!

Izvor: BKTV News, 14.Apr.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno drugo izvlačenje u drugom kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Stan u Zemunskim kapijama ide u ruke Suzani Puškaš!

U okviru drugog izvlačenja nagrada u drugom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", dobitnica stana u Beogradu je Puškaš Suzana iz Kule.

Izvučeno je i 12 dobitnika automobila "fijat 500L" i po 10 dobitnika vaučera "Tehnomanije" i "Gomeksa". Spisak dobitnika biće objavljen u roku od tri dana u listu "Politika" kao i na sajtovima Vlade, nagradne igre "Uzmi računi pobedi" i RTS-a.

18.20 - Stan u naselju Zemunske kapije dobila je Puškaš Suzana iz Kule.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
18.15 - Dobitnici automobila "fijat 500L" su: Mosnak Marija iz Veternika, Kovijanić Vuk iz Kruščića, Perović Milkica iz Beograda, Milošević Ivan, Popović Mira iz Loznice, Vukmirović Pejo iz Beograda, Blesić Petar iz Subotice, Selimović Lejla iz Novog Pazara, Kelemen Eleonora iz Subotice, Pantelić Nada iz Beograda i Milošev Tanja iz Pančeva.

FOTO: RTS/Printscreen

18.00 - Vaučere "Tehnomanije" u vrednosti od 60.000 dinara dobili su: Popović Vladimir (poštanski broj 15308), Mijadinović Dejan iz Jagodine, Radovanović Nikola iz Mačvanske Mitrovice, Kulić Ilić Zorica iz Beograda, Danilović Živka iz Despotovca, Lazukić Jovo iz Novog Sada, Nedić Slavomir iz Kraljeva, Petrović Ivan iz Beograda, Vojinović Jasmina iz Smedereva, Grnčarević Vojislava iz Beograda.

17.46 - Izvučeni dobitnici deset robnih vaučera "Gomeks" u vrednosti od 60.000 dinara: Jovanović Aleksandra iz Niša, Virijević Cica iz Kragujevca, Pavlović Rade iz Umčara, Žarković Milan iz Beograda, Nenić Blagoje iz Stare Pdžazove, Mirković Mirko iz Beograda, Marjanović Milojka iz Čačka, Čičić Alma iz Nove varoši, Dobrić Boško iz Novog Pazara, Milenkjović Saveta iz Niša.

FOTO: RTS/Printscreen

17.36 - Počelo izvlačenje nagrada.

Vredne nagrade izvlače Aleksandra Krunić, Milica Majkić, Uroš Jovčić, Čaba Silađi, Miroslava Najdanovski, Saša Pavlović i Đorđe Gagić.

Prvi put učestvovao u "Uzmi račun i pobedi"! Imre Baranji dobio dupleks stan u Novom Sadu: Nikad u životu ništa nisam dobio, žena mi plače!

Gosti iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku izvlače srećne dobitnike stana površine 51,24 kvadratna metra u Šumadijskoj ulici br. 13 u Beogradu, 12 putničkih vozila "fijat 500L", 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Gomeks" i 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Tehnomanija".



U emisiji učestvuju i gosti iz privrede koji će, između ostalog, govoriti na temu sive ekonomije, borbe protiv iste i značaju ove nagradne igre i kampanje za celokupnu akciju.

Izvlačenje svih nagrada nadzire petočlana Komisija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". U prvom izvlačenju moći će da učestvuju fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 13. aprila 2018. kao i sve koverte koje su učestvovale u prethodnim izvlačenjima.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu Politika u sredu 18. aprila, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije, nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i Radio-televizije Srbije.

FOTO: Youtube/Printscreen

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Ovo je dobitnik stana u Beogradu u drugom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"!

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2018." deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa. To je jedna od mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.