Izvor: SrbijaNet.rs, 22.Jun.2010, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen kvalifikacioni ispit iz matematike

Kvalifikacioni ispit iz matematike za upis u četvorogodišnje srednje škole završen je danas u podne, a kako je najavio ministar prosvete Žarko Obradović, rešenje testa, ključ za pregledenje i bodovanje zadataka sa ispita, biće vrlo brzo postavljen na sajtu Ministarstva

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završen test iz matematike za srednjoškolce

Izvor: Mondo, 22.Jun.2010

Kvalifikacioni ispit iz matematike za upis u četvorogodišnje srednje škole završen je danas u podne. Na sajtu Ministarstva rešenje kombinacije broj pet koju su đaci radili.

Nastavak na Mondo...

Završen test iz matematike, đaci zadovoljni

Izvor: Mondo, 22.Jun.2010

Kvalifikacioni ispit iz matematike za upis u četvorogodišnje srednje škole završen je danas u podne. Na sajtu Ministarstva rešenje kombinacije broj pet koju su đaci radili. Đaci zadovoljni kako su "prošli".

Nastavak na Mondo...

REŠENJE IZ MATEMATIKE NA SAJTU MINISTARSTVA

Izvor: Kurir, 23.Jun.2010, 09:54

BEOGRAD - Kvalifikacioni ispit iz matematike za upis u četvorogodišnje srednje škole završen je juče u podne, a kako je najavio ministar prosvete Žarko Obradović, rešenje testa, ključ za pregledanje i bodovanje zadataka sa ispita biće postavljen na sajtu Ministarstva njnjnj.mp.gov.rs...Jučerašnji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.