Izvor: B92, 05.Jul.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen festival "Egzit"

Novi Sad -- Muzički festival "Egzit" završen je u nedelju.

Kako javlja izveštač B92 Tatomir Toroman, festival je formalno završen u ponedeljak u osam ujutru. Tada su prestale da rade sve scene na Petrovaradinskoj tvrđavi, a publika je zamoljena da napusti prostor. Neki od posetilaca otišli su na reku, gde se zabava nastavlja i u ponedeljak.

Glavna zvezda poslednje večeri festivala bio je Iggy Pop, odnosno Iggy and the Stooges. Oni su svirali jedan sat, uz jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << desetominutni bis. Iggy je možda iznenadio one koji ne poznaju dovoljno njegovu karijeru - Iggy and the Stooges svirali su skoro isključivo materijal sa svoja dva prva albuma iz 1969. i 1970. godine.

Nakon nastupa Iggy Popa, publika se raspršila po mnogobrojnim scenama i sve je trajalo do ponedeljka ujutru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.