Zatvara se Zastavina kovid ambulanta: Epidemiološka situacija stabilizovana

Izvor: B92, 29.Apr.2021, 14:53

Zatvara se Zastavina kovid ambulanta: Epidemiološka situacija stabilizovana

Na osnovu aktuelne epidemiološke situacije, odnosno smanjenja broja uzorkovanih pacijenata na dnevnom nivou, Štab za vanredne situacije, na danas održanoj sednici, naložio je zatvaranje kovid ambulante u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika – Zastava od petka, 30. aprila.

Takođe, sutra prestaje sa radom i privremena kovid bolnica „Sajam“, s obzirom na to da je epidemiološka situacija na teritoriji grada Kragujevca i opštinama Šumadijskog upravnog okruga stabilizovana, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi infokg.rs.

U skladu sa merama Kriznog štaba Vlade Srbije, Štab je naložio inspekcijskim službama, da u saradnji sa republičkim organima, nastave sa kontrolom poštovanja protivepidemijskih mera.

U skladu sa preporukama Vlade Srbije i Ministarstva zdravlja odlukom Štaba za vanredne situacije nalaže se Domu zdravlja Kragujevac nastavak masovne imunizacije u Kragujevcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.