Izvor: RTS, 03.Mar.2021, 21:51

Zaštitnik građana razgovarao sa Miroslavom Aleksićem o tretmanu u zatvoru tokom pritvora

Zaštitnik građana Zoran Pašalić razgovarao je danas, tokom posete Okružnom zatvoru u Beogradu, sa pritvorenikom Miroslavom Aleksićem o uslovima u kojima boravi i tretmanu koji ima u tom zatvoru tokom pritvora koji mu je određen zbog optužbi za seksualno napastvovanje i uznemiravanje, saopštio je Ombudsman.
Zoran Pašalić je sa Miroslavom Aleksićem, koji je u pritvoru od sredine januara zbog optužbi bivših učenica iz škole glume za seksualno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napastvovanje, razgovarao nakon što se Zaštitniku građana pritužbom obratio Aleksićev advokat Zoran Jakovljević, navodi se u saopštenju.
Zaštitnik građana je u Okružnom zatvoru u Beogradu obišao prostorije u kojima se nalaze pritvorena lica i razgovarao sa još nekoliko pritvorenika o njihovom smeštaju i načinima na koje mogu da ostvare svoja prava.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zoran Pašalić razgovarao sa Miroslavom Aleksićem

Izvor: Danas, 03.Mar.2021

Zaštitnik građana Zoran Pašalić razgovarao je danas, tokom posete Okružnom zatvoru u Beogradu, sa pritvorenikom Miroslavom Aleksićem o uslovima u kojima boravi i tretmanu koji ima u pritvoru, koji mu je određen zbog optužbi za seksualno napastvovanje i uznemiravanje.

Nastavak na Danas...

Pašalić razgovarao s Miroslavom Aleksićem o tretmanu u Okružnom zatvoru

Izvor: N1 televizija, 03.Mar.2021

Zaštitnik građana Zoran Pašalić razgovarao je danas sa Miroslavom Aleksićem, optuženim za seksualno napastvovanje učenica škole glume, o tretmanu i uslovima u pritvoru a posle pritužbe koju mu je uputio Aleksićev advokat Zoran Jakovljević.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.