Zapušten i neuredan prostor: U Moroviću čišćenje divljih deponija

Izvor: B92, 23.Feb.2021, 18:30

Zapušten i neuredan prostor: U Moroviću čišćenje divljih deponija

Mesna zajednica Morović u okviru svojih redovnih aktivnosti, a u saradnji sa Opštinom Šid i Udruženjem građana „Obilić“ očistila je dve divlje deponije u ovom naseljenom mestu

Prostor na dve lokacije, na kojima nije dozvoljeno odlaganje smeća, koji je zapušten, neuredan, pretrpan i koji predstavlja izvor zaraze u potpunosti je očišćen, uklonjen je sav postojeći otpad, a teren je poravnan i sređen, prenose Sremske novine.

Nadležni iz Mesne zajednice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Morović apeluju na sve meštane Morovića da odlažu otpad na za to predviđena mesta, i na taj način spreče širenje zaraza, pomognu u očuvanju zdravlja stanovništva i zaštiti životne sredine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.