Zakoni u elektronskom obliku

Izvor: Istinomer.rs, 03.Apr.2011, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakoni u elektronskom obliku

"Do kraja 2011. godine će biti uveden 'e –parlament'." Projekat elektronskog parlamenta omogućiće kako finansijsku, tako i uštedu u broju zaposlenih u parlamentu.
Početkom 2011. godine, rokovi nisu pomereni, a prve elektronske sednice očekuju se od jeseni.
"Uobičajeni način održavanja sednica od narednog, jesenjeg zasedanja 'odlazi u istoriju' jer će se od oktobra u Skupštini Srbije održavati elektronske sednice, a zakoni iz Vlade Srbije u skupštinsku proceduru stizati u elektronskom obliku, najavljeno je danas na sednici Administrativnog odbora."
Tanjug, 17. 2. 2011. godine


Istinomer će pratiti da li će Skupština poštovati zadate rokove, a do tada Konstantinoviću daje ocenu "radi se na tome". 

Nastavak na Istinomer.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.