Zakon precizira radove

Izvor: B92, 17.Mar.2011, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakon precizira radove

Beograd -- Izmenama zakona koji je u skupštinskoj proceduri biće jasno definisano šta spada u tekuća održavanja stana, a šta u investiciona.

Sa dolaskom lepšeg vremena mnogi građani razmišljaju o tome šta sve treba da poprave u stanu ili kući, ali i za šta im od toga treba dozvola opštine.

Aleksandra Damjanović Petrović iz Ministarstva za zaštitu životne sredine, rudarstvo i prostorno planiranje kaže da je definisano ne samo da su dozvole potrebne za investiciono >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << održavanje, već i šta se pod investicionim održavanjem podrazumeva.

Ona je gostujući u našim vestima rekla i da će procedura i broj i vrsta dokumenata biti pojednostavljena i time i jefitinija nego do sada.

Petrovićeva je objasnila da će biti precizirano šta spada u investiciona održavanja - zamene instalacija u stanu i zgradi, krovopolagački radovi, sređivanje liftova i postrojenja, ograda na terasama i drugih, a šta u tekuća održavanja, poput krečenja stana.

Ovde možete pogledati snimak njenog gostovanja u Vestima TV B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.