Zadržavanja na granicama do 30 minuta

Izvor: Akter, 04.Sep.2015, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadržavanja na granicama do 30 minuta

Putnička vozila se na graničnim prelazima sa Srbijom zadržavaju do 30 minuta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije

Samo se na prelazu Gradina na ulazak u Srbiju čeka oko dva sata.

Auto-put E-75 je zbog radova sužen u oba smera na deonici Novi Sad - Beograd kod Kovilja.

Zbog radova na auto-putu kod Beograda, zatvorena su sva uključenja i isključenja sa Obilaznice kod petlje Surčin, te se vozila upućuju na petlju Dobanovci.

Na auto-putu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u smeru Beograd-Niš, zbog radova na mostu preko reke Ralje i pruge za saobraćaj se naizmenično zatvaraju po dve saobraćajne trake.

Auto-put je na deonici Beograd-Niš sužen u oba smera kod Velikog Orašja.

Zbog radova na izgradnji auto-puta na deonici kod mesta Gramađe, između Vladičinog Hana i Vranja, vozila idu obilaznicom kroz naselje.

Šaobraćaj će danas zbog radova na auto-putu E80 Niš-Dimitrovgrad-granica Srbije i Bugarske biti obustavljen na deonici Čiflik-Staničenje od 9 do 11 i od 14 do 16 sati.

Na delu puta od Malog Zvornika do Ljubovije vozila zbog radova prolaze naizmenično.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.