Za ubistva emigranata uhapšen Avganistanac

Izvor: Mondo, 10.Jun.2019, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ubistva emigranata uhapšen Avganistanac

Policija je večeras uhapsila Avganistanca Kulata S. (38), zbog sumnje da je podstrekivao na dva ubistva emigranta u Beogradu, koja su se prethodne nedelje dogodila jedno za drugim.

Foto: Tanjug/AP/Amel Emrić

Avganistanac Kamran Kan (20) izboden je u sredu u tuči sa dvojicom emigranata ispred jedne od kladionica u Karađororđevoj ulici, preko puta Beogradske autobuske stanice.

Nadležni: Ne paničite zbog ubistava migranata

Iako je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iste večeri uhapsila jednog maloletnika, drugi osumnjičeni M. P. (17) je uspeo da pobegne, a njegovo telo je pronađeno sa više ubodnih rana sutradan u šumi, blizu prihvatilišta za emigrante u Krnjači.

Sumnja se da je M. P. ubijen iz osvete, a policija traga za osumnjičenim kojeg je identifikovala, navodi RTS.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.