Izvor: Blic, 12.Jan.2024, 18:52

Za norvešku prognozu svi kažu da je NAJPRECIZNIJA: Sada su objavili kakvo će vreme biti u Srbiji i nismo ni svesni kakva nas promena čeka i to PREKO NOĆI! (FOTO)

Prethodne dane u Srbiji obeležile su prave zimske temperature - ledeni dani su okovali celu zemlju, bilo je snega i leda, a srpski meteorolozi najavili su u toku sledeće nedelje veliki vremenski obrt. Da li se sa njima slažu i kolege iz Norveške?

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Temperatura ide u minus, ali to nije najveći šok koji nas čeka! Norveški meteorolozi predvideli kakvo vreme će biti u Srbiji

Izvor: 24sedam.rs, 12.Jan.2024

Sledeće nedelje očekuje se nova tura snega, a među gradovima koji bi mogli doživeti pravu zimsku idilu istaknut je i Beograd

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.