Za gradnju hotela na Staroj planini 560 miliona dinara

Izvor: Blic, 28.Feb.2010, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za gradnju hotela na Staroj planini 560 miliona dinara

Direktor Javnog preduzeća Stara planina Slobodan Mihajlović izjavio je da je iz budžeta Srbije izdvojeno 560 miliona dinara za gradnju hotela na Jabučkom ravništu.

On je agenciji Beta rekao da bi gradnja ta tri hotela apartmanskog tipa na Staroj planini trebalo da počne ove godine i da bude završena 2012. godine.

Prema rečima Mihajlovića, smeštajni kapacitet tog turističkog kompleksa u prvoj fazi biće 500 ležaja.

On je rekao da je cilj da se na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Staru planinu privuku strani investitori koji se bave hotelskim biznisom i imaju iskustva u toj oblasti.

Kako je naveo Mihajović, hotelijeri iz Španije već su izrazili zainteresovanost za ulaganja u turizam na Staroj planini.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.