Za Veljka Belivuka i još 19 osumnjičenih određen pritvor do 30 dana

Izvor: Danas, 06.Feb.2021, 14:46

Za Veljka Belivuka i još 19 osumnjičenih određen pritvor do 30 dana

Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu za organizovani kriminal danas je posle saslušanja odredio pritvor do 30 dana Veljku Belivuku i još 19 osumnjičenih za ubistva, neovlašćenu proizvodnju i trgovinu narkoticima i nedozvoljeno držanje oružja, saopštio je Viši sud.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veljku Belivuku i ostalima 30 dana pritvora

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2021

BEOGRAD - Veljku Belivuku i pripadnicima njegove grupe danas je Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana, zbog sumnje da su počinili ubistva, kao i udruživanje radi vršenja krivičnih djela.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Viši sud saopštio za šta se terete Veljko Belivuk i njegova grupa

Izvor: RTS, 06.Feb.2021

Viši sud u Beogradu saopštio za šta se terete pripadnici grupe Veljka Belivuka koji su uhapšeni u četvrtak i kojima je određen pritvor do 30 dana. Među krivičnim delima za koja su optuženi su teška ubistva, porizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, držanje, nošenje i promet...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.