ŽENA KOJA JE UPUCALA MUŽA U SARAJEVU PRIPADNICA VOJSKE BIH: Posle svađe sa suprugom koji je pretukao Ajla potegla tetejac i zapucala!

Izvor: Kurir, 24.Jul.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENA KOJA JE UPUCALA MUŽA U SARAJEVU PRIPADNICA VOJSKE BIH: Posle svađe sa suprugom koji je pretukao Ajla potegla tetejac i zapucala!

SARAJEVO - Žena koja je jutros ranila supruga u sarajevskom naselju Ciglane pripadnica je Oružanih snaga BiH.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripadnica Oružanih snaga muža ranila blizu prepone

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2019

SARAJEVO - Prava drama odigrala se danas u sarajevskom naselju Ciglane kada se na parkingu sreo bračni par koji je u procesu razvoda, kada je došlo do svađe, a prema nezvaničnim informacijama i do fizičkog napada muža na ženu, koja je potom iz torbice izvadila pištolj "tetejac", kojim je ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

IZ „TETENJCA“ PUCALA U MUŽA Pripadnica Oružanih snaga BiH predata u nadležnost tužilaštva

Izvor: Blic, 25.Jul.2019, 10:42

Pripadnica Oružanih snaga BiH Ajla Sadiković, osumnjičena da je juče u naselju Ciglane upotrebom pištolja ranila supruga, predata je jutros u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.