ZAPLENA: Dunavski šverceri ostali bez flote

Izvor: Mondo, 19.Jul.2018, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPLENA: Dunavski šverceri ostali bez flote

Policija je u Smederevu, u zajedničkoj akciji sa Žandarmerijom i inspekcijskim službama Grada, sproveli akciju suzbijanja krijumčarenja na Dunavu. Oduzeli šest neregistrovanih specijalnih čamaca-tankera.

Foto: MUP Srbije

Zaplenjeni privremeno oduzeti čamci su zapremine između 10.000 i 15.000 litara, napravljenih i namenjenih za prevoz razne, najverovatnije nelegalno nabavljene, robe.

U Srbiju se Dunavom švercuje i pšenica

Oduzeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čamci su predati inspekcijskim organima Grada Smedereva, dok će policijski službenici nastaviti operativni rad na identifikovanju vlasnika i utvrđivanju eventualnih kriminalnih aktivnosti koje su obavljane korišćenjem ovih tankera.

Ovakve akcije preduzimaju se u cilju postizanja visokog stepena bezbednosti na međunarodnom plovnom putu na našem području, saopšteno je iz PU Smederevo.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.