Izvor: Beta OMS, 05.Mar.2015, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZANIMLJIVI SADRŽAJI U PTT MUZEJU I OVE PRVE SUBOTE U MESECU

„Poštanski satić” za najmlađe Vrata PTT muzeja će 7. marta, kao i svake prve subote u mesecu, biti otvorena za Beograđane i njihove goste u vremenu od 11 do 19 časova. Od 12 do 13 časova biće organizovana radionica „Poštanski satić”, namenjena deci predškolskog i nižeg školskog uzrasta, od tri do deset godina.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muzej PTT otvara vrata Beograđanima: Zavirite u poštansku kancelariju

Izvor: Blic, 05.Mar.2015

Najmlađi posetioci imaće priliku da 7. marta u PTT muzeju fotografišu i dobiju originalne poštanske razglednice na kojima će biti poštanska marka sa njihovim likom...Vrata će biti otvorena za Beograđane i njihove goste u vremenu od 11 do 19 sati, a od 12 do 13 sati biće organizovana radionica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.