ZA PRAZNIKE U POZORIŠTE U Novom Pazaru počinje Revija pozorišnih predstava

Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA PRAZNIKE U POZORIŠTE U Novom Pazaru počinje Revija pozorišnih predstava

Praznična atmosfera u Novom Pazaru ove godine protiče u znaku kulture. U tom duhu i Regionalno pozorište Novi Pazar organizuje "Reviju pozorišnih predstava", na kojoj će mnogi komadi biti premijerno izvedeni.

Od subote su na programu: "Neobično veče", "Zagonetne varijacije", "Violina u noći", kao i predstava "Iz starog Pazara".

Angažovani su glumci koji potiču iz pazarskog kraja: Lemana Bećirović, Mitar Beloica, Rifat Rifatović, Haris Šećerović, Semir >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Gicić, Dušan Živanić i Sandra Miljković.

Inače, ove godine otkazan je gradski doček Nove godine u ovom gradu i to iz humanitarnih razloga. Pazarci na tu odluku mogu da budu samo ponosni, a odlazak u pozorište prava je prilika da zajedno sa dragim ljudima upotpune prazničnu atmosferu.

Program "Revije pozorišnih predstava"

NEOBICNO VEČE, kamerna predstava

24. decembar

Dom Kulture Novi Pazar u 20 sati

ZAGONETNE VARIJACIJE, kamerna predstava

25. decembar

Dom Kulture Novi Pazar u 20 sati

VIOLINA U NOĆI, kamerna predstava

26. decembar

Dom Kulture Novi Pazar u 20 sati

IZ STAROG PAZARA, pozorišna predstava

27. decembar

Koncertna dvorana Kulturnog centra Novi Pazar u 20 sati

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.