Izvor: TangoSix.rs, 20.Apr.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wizz Air za Tango Six: Rajaner? Konkurencija je uvek dobra za potrošače

Da li je očekivano da dva najveća igrača u danu kada su zvanično i konkurenti otkriju prave motive i prava osećanja? Za razliku od, u komunikacijskom smislu nespretne države, govorimo o kompanijama sa izuzetnom korporativnom disciplonom i  kulturom.
Kada smo izazvali predstavnika Rajanera, odgovorio je precizno, nepreteće i optimistično. Naša pretpostavka, da predstoji tržišno krvoproliće u Nišu, koje Rajaner sigurno za nijansu duže može izdržati (da požele, svojom rezervom >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << kapitala mogli bi da izbace iz igre koga god žele, gde god da se nalaze) u prvom talasu reakcija nije dobila ni jedan sočniji detalj.
Služba za eksterne komunikacije Wizz Aira bila je brza i na pitanje našeg portala o Rajaneru i o tome koliku im pretnju predstavlja njihov dolazak u Niš odgovorili su:
– Konkurencija je uvek dobra za potrošače. Transparentnost i mogućnost da konkurencija uopšte može i postojati omogućila je našoj kompaniji da svojim putnicima garantuje niske cene karata u sada 38 zemalja.
Fokusirani smo na kontrolu svakog segmenta troškova u ovom biznisu i ostaćemo posvećeni da našim putnicima iz Srbije i dalje nudimo konkurentski niske cene karata i u isto vreme pružimo prijatnu i profesionalnu uslugu tokom leta. – rekli su iz Wizz Aira za Tango Six.
The post Wizz Air za Tango Six: Rajaner? Konkurencija je uvek dobra za potrošače appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.