Vunene čarape, šljivovica i srce za 999 dinara

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 17.Feb.2011, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vunene čarape, šljivovica i srce za 999 dinara

BEOGRAD - Turistička organizacija Srbije (TOS) započela je akciju u Suvenirnici pod nazivom "Zimska čarolija", tokom koje će biti snižene cene za tri autentična suvenira - štrikane vunene čarape iz Sjenice, šumadijsku šljivovicu u tradicionalnom čokanjčetu i magnet srce sa izgledom liciderskog srca i natpisom "Srbija".

Sa idejom da se tradicionalni suveniri ponesu kao poklon u inostranstvo i ispričaju priču o tradiciji Srbije, ta tri suvenira sada se u paketu mogu kupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << po ceni od 999 dinara.

U Suvenirnici se nalaze autentični suveniri iz svih krajeva Srbije koji mogu biti i prigodan poklon za poslovne partnere, porodicu i prijatelje. Svaka kupovina doprinosi negovanju i očuvanju tradicije starih zanata.

Radno vreme Suvenirnice je od ponedeljka do petka do devat do 20 sati, subotom od devet do 17 i nedeljom od 10 do16 sati. Suvenirnica se nalazi u prostoprijama TOS-au Čika Ljubinoj ulici broj 8 na 1. spratu, gde posetioci mogu i da se informišu o turističkoj ponudi Srbije.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.