Vulin čestitao Dan avijacije

Izvor: RTS, 01.Avg.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin čestitao Dan avijacije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitao je svim pripadnicima Ratnog vazduhoplovstva i protivazduhoplovne odbrane 2. avgust – Dan avijacije.
Profesionalnim i odgovornim izvršavanjem važnih zadataka u miru, potvrdili ste sposobnost da uspešno obezbeđujete vazdušni prostor Srbije, održavate i unapređujete operativne sposobnosti vaših jedinica i saradnju sa vazduhoplovstvima stranih armija, kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se u čestitki ministra odbrane Aleksandra Vulina povodom 2. avgusta Dana avijacije.
"Napori koje ulažu predsednik Republike Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić i Ministarstvo odbrane u opremanje srpske avijacije savremenim borbenim sredstvima, doprineće kvalitetnijem izvršavanju zadataka i poboljšanju uslova za život i rad. Čestitam vam praznik sa željom da i dalje budete ponos Vojske i građana Srbije", naveo je Vulin u čestitki.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.