Vučić se IZVINIO roditeljima PRETUČENIH NOVINARKI: Siledžije ne mogu i neće biti budućnost Srbije!

Izvor: BKTV News, 17.Sep.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se IZVINIO roditeljima PRETUČENIH NOVINARKI: Siledžije ne mogu i neće biti budućnost Srbije!

Osuda!

Predsednik Srbije potvrdio je da je sinoć posetio novinarke Pink televizije, ocenio da je to što se dogodilo "užasno teška stvar", a još su gori, primetio je, bili pokušaji naknadnog opravdavanja.

"Siledžijsko ponašanje ne može da prođe, siledžije ne mogu i neće biti budućnost Srbije", poručio je u izjavi novinarima.

Foto: Printskrin

Vučić se izvinio roditeljima novinarki, što je odnos prema onima koji protestuju liberalizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << do te mere da se nekad ne insistira ni na zakonom obaveznom prijavljivanju skupa, računajući na svest onih koji protestuju da svako ima pravo na drugačije mišljenje.

Gordana Uzelac i Mara Dragović, novinarke Pinka napadnute su juče tokom protesta "Dveri" ispred zgrade ove televizije. Gordana Uzelac doživela je težak potres mozga kada ju je napao D.V. (1972) iz Lučana. Njega je policija odmah privela Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

                                                      Foto: Printskrin

Novinarka Mara Dragović opisala je šta se dogodilo tokom skupa.

"Kolega i ja smo stajali ispred vrata, moglo se naslutiti da sve ide u tom pravcu u jednom trenutku smo videli da Goca leži sklupčana na pločniku i uneli su je u zgradu, mi smo se pomerili ka ogradi, jak udarac sam osetila u glavu ", rekla je Dragović.

Zbog napada na novinarke uhapšen je V. D. iz Lučana.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.