Vučić sa Ramom i Zaevim: Kriza dodatno naglasila potrebu za intenziviranjem saradnje

Izvor: Danas, 30.Okt.2020, 18:02

Vučić sa Ramom i Zaevim: Kriza dodatno naglasila potrebu za intenziviranjem saradnje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas na sastanku, putem video-linka, sa premijerom Albanije Edijem Ramom i premijerom Severne Makedonije Zoranom Zaevim, kojim je, kako je saopšteno iz Vučićevog kabineta, obnovljena inicijativa za unapređenje regionalne saradnje, koja je pokrenuta prošle godine.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić, Rama i Zaev: Pandemija naglasila potrebu za jačanjem saradnje u regionu

Izvor: Beta, 30.Okt.2020

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Albanije i Severne Makedonije, Edi Rama i Zoran Zaev saglasili su se danas da je kriza izazvana pandemijom korona virusa naglasila potrebu za intenziviranjem saradnje i regionalnim ekonomskim povezivanjem.Oni su danas na sastanku putem video linka obnovili...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.