Vučić najurio direktora Lutrije

Izvor: Blic, 31.Jul.2015, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić najurio direktora Lutrije

Direktor Državne lutrije Srbije Aleksandar Vulović podneo je juče ostavku posle poziva iz kabineta premijera Aleksandra Vučića, saznaje “Blic”.

- Rečeno mu je: “Ili ćeš podneti ostavku ili ćeš biti smenjen”. Bilo je jasno da, šta god da se desilo u utorak uveče, Vulović zbog objektivne odgovornosti ne može da ostane na tom mestu - otkriva naš izvor iz Vlade Srbije.

Vulovićeva ostavka usledila je nakon incidenta tokom loto izvlačenja u utorak koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je izazvao veliku sumnju miliona gledalaca da je izvlačenje namešteno. Peti broj dobitne kombinacije 21 najpre se pojavio na ekranu, a tek onda je loptica s tim brojem izvučena iz bubnja. U jednom trenutku na ekranu je bilo pet brojeva, iako su bila izvučena samo četiri.

Vulović je u sredu izjavio da je izvlačenje bilo apsolutno regularno i da je operater koji unosi izvučene brojeve u grafiku greškom uneo broj 21 umesto 27, a da je potom “sticajem okolnosti” izvučen baš broj 21.

- Po nekim zakonima verovatnoće postojala je mogućnost da izađe loptica 21 i ona je izašla. Za mene tu ništa nije čudno - pravdao se juče Vulović. Ali uzalud. On od juče više nije direktor Državne lutrije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.