Izvor: RTS, 02.Okt.2020, 16:50

Vučić na prvom predavanju za košarkaškog trenera

Predsednik Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom početku školske godine na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi strukovnih studija, na kojoj je letos postao brucoš.
Vest o tome objavio je na svom zvaničnom Instagram profilu, uz fotografije iz amfiteatra sa kolegama.

"Mnogo sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova", stoji u komentaru uz objavljene fotografije.
Predsednik je ranije u jednom od intervjua najavio da će se školovati za košarkaškog trenera i da planira da se bavi tom profesijom nakon što okonča političku karijeru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Vučić na svečanom prijemu za brucoše, kreće u "ostvarenje dečačkih snova"

Izvor: Radio 021, 02.Okt.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom početku školske godine na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi strukovnih studija, na kojoj je letos postao brucoš...Vest o tome objavio je na svom Instagram profilu, uz fotografije iz amfiteatra, sa kolegama...Погледајте...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.