Vučić je stigao u Beograd, a evo gde se prvo zaputio!

Izvor: BKTV News, 10.Jun.2017, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić je stigao u Beograd, a evo gde se prvo zaputio!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je iz Kazahstana u Beograd, skrativši tamošnju posetu, kako bi video svog sina koji se rodio sinoć.

"Večeras ću prvi put morati da prekinem državničke obaveze, i to sa osmehom na licu, jer smo Tamara i ja, pre nekoliko minuta, dobili sina", napisao je Vučić sinoć na svom tviter profilu.

Вечерас ћу први пут морати да прекинем државничке обавезе, и то са осмехом >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << на лицу, јер смо Тамара и ја, пре неколико минута, добили сина.

Beba je stigla 15 dana pre termina, i to dok je predsednik boravio u Kazahstanu, gde je prisustvovao otvaranju “Astana Ekspo 2017”.

Vučić skratio posetu Kazahstanu zbog rođenja deteta >> https://t.co/U5PSg14BYs #rtsvesti

Na vest iz Beograda Vučić je odlučio da skrati posetu Kazahstanu i vrati se u Beograd kako bi video sina.

Postao tata po treći put: Vučić dobio drugog sina! (FOTO)

Po sletanju aviona na aerodrom “Nikola Tesla” predsednik Srbije, vidno radostan i nestrpljiv, uputio se odmah da obiđe suprugu i sina.

Vučić s aerodroma pravo u porodilište kod sina https://t.co/UAarC3Hj0v

Vučić je danas u Astani trebalo da prisustvuje otvaranju nacionalnog paviljona Srbije na "Astana Ekspo 2017", a potom i održi predavanje na jednom univerzitetu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.