Izvor: RTS, 12.Maj.2021, 16:52

Vučić čestitao Ramazanski bajram: Iskreno želim da praznik provedete u spokoju i zadovoljstvu

Državni zvaničnici Srbije čestitali su Ramazanski bajram reis-ul-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji Islamske zajednice u Srbiji, kao i svim vernicima islamske veroispovesti.
Predsednik Aleksandar Vučić je u čestitki izrazio želju da Bajramska poruka večne i neprolazne ljubavi Božje nadahne svakog vernika da prazničnu radost deli sa svojim bližnjima, jačajući u dušama trajne ljudske vrednosti ljubavi, poštovanja i razumevanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />"Iskreno želim da Ramazanski bajram dočekate i provedete u spokoju, zadovoljstvu i uverenju da u Republici Srbiji i njenim državnim organima imate dobronamernog partnera, uvek spremnog za rešavanje svih pitanja na dobro Republike Srbije i svih njenih građana", piše u čestitki, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.
I predsednica Vlade Ana Brnabić čestitala je Ramazanski bajram svim građanima islamske veroispovesti, reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu Nasufoviću i predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji Mevludu Dudiću.
"Izazovna vremena poput današnjeg podsećaju nas da je od suštinske važnosti okrenuti se istinskim vrednostima, negovanju tolerancije, solidarnosti, duhovne sloge i tradicije. Bogatstvo naše zemlje jeste u različitostima, čije nas postojanje obavezuje na međusobnu saradnju, uvažavanje i poštovanje", navodi Brnabićeva. 
Praznik je čestitala i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević.
"Ramazanski bajram je izuzetna prilika da pokažemo toleranciju, poverenje, razumevanje, međusobno uvažavanje i suživot naroda, vera i kultura, kao što nam nalaže viševekovna tradicija na našim zajedničkim prostorima", poručila je ministarka u čestitkama koje je uputila reis-ul-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji Islamske zajednice u Srbiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radosav Vasilljević čestitao Bajram

Izvor: SandzakPress.net, 12.Maj.2021

Nova Varoš – Povodom nastupajućeg ramazanskog Bajrama predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević uputio je čestitku pripadnicima islamske veroispovesti. – Zajednički život između muslimana i pravoslavnih hrišćana, jedan od najznačajnijih principa na koje treba stalno podsećati,...

Nastavak na SandzakPress.net...

"Neka Bajramska poruka ljubavi Božije nadahne svakog vernika" Vučić čestitao Ramazanski bajram

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021

Aleksandar Vučić čestitao je Ramazanski Bajram Reis-ul-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji Islamske zajednice u Srbiji..Predsednik Republike Srbije , kao i svim vernicima islamske veroispovesti. U čestitki se kaže:..- Vama, verskim službenicima i svim vernicima srdačno čestitam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Gradski čelnici čestitali Ramazanski bajram

Izvor: Bor030.net, 13.Maj.2021, 10:14

Gradonačelnik Aleksandar Milikić i predsednik Skupštine grada Bora Dragan Žikić čestitali su Ramazanski bajram svim građanima islamske veroispovesti. “Svim vernicima islamske veroispovesti čestitamo Ramazanski bajram, sa željom da praznik provedu u radosti, miru, ljubavi i blagostanju, u krugu...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.