Vučić: Srbija dobija još 250.000 doza Sputnjik V vakcine

Izvor: Danas, 19.Jan.2021, 09:41

Vučić: Srbija dobija još 250.000 doza Sputnjik V vakcine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će danas ili sutra u Srbiju stići 250.000 "Sputnik V" vakcina, a da se očekuje da će uskoro preko Poljske biti nabavljena i četvrta vakcina protiv korona virusa od proizvođača Astra-Zeneka.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Stiže 250.000 doza ruske vakcine, a uskoro se očekuje i Astra-Zenekina

Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će danas ili sutra u Srbiju stići 250.000 "Sputnjik V" vakcina, a da se očekuje da će uskoro preko Poljske biti nabavljena i četvrta vakcina protiv koronavirusa od proizvođača Astra-Zeneka.

Nastavak na N1 televizija...

Sve o vakcini "Astra Zeneka": Kako je teklo ispitivanje, koliko je efikasna i šta je njena NAJVEĆA PREDNOST

Izvor: Blic, 20.Jan.2021, 07:58

Građani Srbije uskoro će moći da biraju između četiri vakcine protiv virusa korona, jer se očekuje da u našu zemlju stigne i cepivo koju su razvili Univerzitet u Oksfordu i britansko-švedska kompanija "Astra Zeneka".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.