Vučić: Predstavnici Srba iz Crne Gore očekuju podršku, Srbija će biti uz svoj narod i SPC

Izvor: Danas, 16.Maj.2020, 12:12

Vučić: Predstavnici Srba iz Crne Gore očekuju podršku, Srbija će biti uz svoj narod i SPC

Predsednik Srbije Aleksandar rekao je danas posle video konferencije sa predstavnicima Srba u Crnoj Gori, da je čuo bojazan da "neko planira da na isti način rešava problem sa Srbima kao u nekim drugim delovima bivše Jugoslavije", da u to ne želi da veruje, ali da je ipak zabrinut zbog takvih ocena.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Zabrinut sam zbog situacije u Crnoj Gori

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Maj.2020

Prenoseći detalje sa video konferencije koja je danas održana sa predstavnicima Srba u Crnoj Gori, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da Srbija poštuje Crnu Goru kao državu, ali da "ne može da zanemi pred onim što se njenom narodu događa". Prema njegovim rečima, predstavnici Srba...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.