Vučić: Niš, Ponikve i Morava neće biti u opasnosti od Vincija, zaposleni u hendlingu neće biti otpušteni, tri godine nema povećanja taksi

Izvor: TangoSix.rs, 06.Jan.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Niš, Ponikve i Morava neće biti u opasnosti od Vincija, zaposleni u hendlingu neće biti otpušteni, tri godine nema povećanja taksi

Dan posle objavljivanja informacije da je formirana rang lista obavezujućih ponuda i da je na njenom vrhu francuski Vinci, predsednik Srbije danas je na događaju u Narodnom muzeju izneo dodatne detalje o elementima ugovora o kojem se pregovara.
Kako je rekao, zaposleni u hendlingu beogradskog aerodroma neće dobiti otkaz. Vinci će se ugovorom obavezati da neće dizati naknadu za sletanje i opsluživanje tri godine. Niš, Ponikve i Morava moći će da se razvijaju i tu neće >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << biti ograničenja u smislu ograničenja koncesije:
– Tražili smo saglasnost, mišljenje i nacionalnog prevoznika Er Srbije, koja kompanija bi po njima bila najidealnija. Stručna komisija je pregovarala sa francuzima o mnogim stvarima, na primer o horizonatalnim pokretnim trakama. – rekao je Vučić izdvajajući segmente pregovora sa Vincijem.
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da su finansijski, tehnički i pravni kriterijumi bili ključni. Istakla je da će Srbija od koncesije imati ukupno milijardu i petsto miliona evra prihoda.

The post Vučić: Niš, Ponikve i Morava neće biti u opasnosti od Vincija, zaposleni u hendlingu neće biti otpušteni, tri godine nema povećanja taksi appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.