Vršnjačko nasilje u Aranđelovcu: Đaci brutalno šamarali učenicu, Stefanović se hitno oglasio

Izvor: BKTV News, 08.Nov.2017, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vršnjačko nasilje u Aranđelovcu: Đaci brutalno šamarali učenicu, Stefanović se hitno oglasio

Ovo je nedopustivo! Javnost u šoku!

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi kako grupa učenika Tehničke škole "Mileta Nikolić" u Aranđelovcu iz sve snage udara učenicu koja sedi na stolici.

Niko od vršnjaka nije prišao da joj pomogne, a kada je napadnuta učenica pokušala sama da se odbrani, na snimku se čuje kako joj neko govori da "spusti ruke dole". Dramatičan video snimak vršnjačkog nasilja veoma brzo je uklonjen s društvene mreže >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Fejsbuk.

FOTO: Tanjug/Dimitrije Goll

Povodom vršnjačkog nasilja u aleksinačkoj školi, hitno se oglasio i ministar spoljnih poslova Nebojša Stefanović, koji je najoštrije osudio nasilje nad učenicom Tehničke škole "Mileta Nikolić" u Aranđelovcu koju su napali školski drugovi i drugarice.

"Strašne su scene koje se mogu videti na snimku koji se pojavio na internet portalima. Nedopustivo je bilo kakvo nasilje, a posebno vršnjačko, jer to može ostaviti nesagledive posledice na decu koja su izložena maltretiranju u tom uzrastu. Policija će u saradnji sa nadležnim tužilaštvom i Centrom za socijalni rad preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti kako bi ovaj slučaj bio što pre rešen. Moramo kao društvo da pošaljemo jasnu poruku da ovakve stvari nisu prihvatljive i da se ne mogu tolerisati", poručio je ministar Stefanović.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Krivični postupak protiv maloletnika zbog vršnjačkog nasilja u Arandjelovcu

Izvor: Beta, 08.Nov.2017

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenuće krivični postupak protiv tri maloletne osobe zbog nasilja nad B.N, učenicom prvog razreda Tehničke škole "Mileta Nikolić" u Arandjelovcu, koji se dogodio sredinom oktobra. Prema saopštenju Višeg javnog tužilaštva, postupak će biti pokrenut protiv...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.