Vremenska prognoza: Uživajte u sunčanom i toplom vremenu, evo kada nas očekuje pad temperature

Izvor: BKTV News, 18.Sep.2018, 06:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza: Uživajte u sunčanom i toplom vremenu, evo kada nas očekuje pad temperature

U Srbiji će danas u jutarnjim satima po kotlinama i visoravnima biti kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo, do 31 stepen.

Duvaće slab i umeren vetar, na jugu Banata povremeno i jak, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura biće od 8 do 16, a najviša dnevna od 27 do 31 stepen, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo uz slab i umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće 16, a najviša dnevna oko 29 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 25. septembra, do subote će biti pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom od 28 do 31 stepeni.

U subotu posle podne na severu i zapadu, a uveče i tokom noći i u ostalim predelima očekuje se prolazno naoblačenje koje će usloviti pad temperature, pojačan severozapadni vetar i ponegde kratkotrajnu kišu ili pljusak sa grmljavinom.

Od nedelje će biti osetno svežije, promenljivo oblačno, u većini mesta sa dužim sunčanim periodima i uglavnom suvo vreme.

Nastavlja se period relativno povoljne biometeorološke situacije za većinu hroničnih bolesnika i osetljivih osoba. Preporučuje im se slojevito odevanje i aktivnosti u skladu sa očekivanim jutarnjim i maksimalnim dnevnim temperaturama vazduha.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Još malo uživajte u lepom vremenu, a evo kada stiže zahlađenje (TABELA)

Izvor: BKTV News, 18.Sep.2018

Do subote će biti sunčano i toplo, do 31 stepen Celzijusa, a zatim stiže zahlađenje. ..U Srbiji će sutra ujutru po kotlinama i visoravnima biti kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo...Duvaće slab i umeren vetar, na jugu Banata povremeno i jak, istočni i jugoistočni. Najniža...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.