Vremenska prognoza: Pred nama je još jedan sunčan i topao dan

Izvor: BKTV News, 10.Okt.2018, 06:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza: Pred nama je još jedan sunčan i topao dan

U Srbiji će danas tokom jutra i prepodne po kotlinama biti maglovito, tokom dana sunčano i toplo.

Tokom jutra po kotlinama i visoravnima mestimična magla, koja će se na nekim mestima zadržati i pre podne. U toku dana sunčano i toplo. Najniža dnevna temperatura kretaće se od dva do 12, a najviša dnevna od 22 do 26 stepeni. Vetar slab i umeren,  istočnog i jugoistočnog pravca.

U Beogradu će danas biti sunčano i toplo, najniža dnevna temperatura biće 12 stepeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a najviša dnevna 24 stepena. Vetar slab, jugoistočni.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA

Povoljne biometeorološke prilike doprineće smanjenju tegoba kod većine hronično obolelih osoba. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima, a u prepodnevnim satima i astmatičarima. Moguća je glavobolja kao i bolovi u kostima i zglobovima. Preporučuje se povećana pažnja u saobraćaju.

Šok u Novom Sadu: Odjednom je počeo vetar da duva i onda se stvorila pijavica koja je usisavala sve pred sobom (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.