Izvor: RTS, 25.Jul.2021, 19:05

Vreme je godišnjih odmora, vozači su umorni - dr Aćimović: Povrede mogu biti fatalne

Doktorka Bojana Aćimović skrenula je pažnju svim učesnicima u saobraćaju a prvenstveno motociklistima, biciklistima i pešacima na dodatan oprez.
Dr Bojana Aćimović iz Hitne pomoći je rekla da je noć bila relativno mirna - 84 intervencije, od toga 16 na javnom mestu. 

Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda bez teških posledica.
Dr Aćimović kaže da su se javljali pacijenti što za savet što za intervenciju, pre svega kardiološki >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pacijenti sa oscilacijama u krvnom pritisku i sa bolom u grudima.
Zabeležen je i pad sa motora sa lakšim povredama. Primećeno je da moticiklisti ne poštuju saobraćajne propise.
"Skrećemo pažnju svim učesnicima u saobraćaju, a prvenstveno motociklistima, biciklistima kao i pešacima na dodatan oprez. Dosta su umorni vozači, vreme je godišnjih odmora, tako da je svakako neophodan oprez, jer povrede mogu biti fatalne i dosta ozbiljne", zaključila je dr Aćimović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.