Vojska Srbije uskoro i u Libanu

Izvor: Danas, 14.Nov.2010, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska Srbije uskoro i u Libanu

Pet pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije će u najskorije vreme otpočeti angažovanje u mirovnoj misiji Ujedinjenih nacija u Libanu, u okviru španskog kontingenta. Pripadnici naše vojske biće upućeni kao štabni oficiri i oficiri za civilno-vojnu saradnju - kaže za Danas Dušan Spasojević, državni sekretar u Ministarstvu odbrane.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski vojnici u mirovnoj misiji u Libanu

Izvor: EMportal, 15.Nov.2010, 10:18

Pet pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pridružiće se mirovnoj misiji Ujedinjenih nacija u Libanu, u okviru španskog kontingenta, piše Danas.

Nastavak na EMportal...

Vojska Srbije uskoro u Libanu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2010

Pet pripadnika Vojske Srbije će u najskorije vreme početi službu u mirovnoj misiji Ujedinjenih nacija u Libanu, u okviru španskog kontingenta..."Pripadnici naše vojske biće upućeni kao štabni oficiri i oficiri za civilno-vojnu saradnju", izjavio je za "Danas" državni sekretar za odbranu Dušan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.