Vođa sekte u Kini osuđen na doživotnu robiju

Izvor: Akter, 31.Okt.2015, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vođa sekte u Kini osuđen na doživotnu robiju

Vođa jedne sekte na jugu Kine, koji je svojim sledbednicama obećavao i natprirodne moći, osuđen je na doživotnu robiju zbog silovanja i prevara

Vu Zeheng, osnivač sekte Huazang Zongmen, bio je optužen za prodavanje toksične hrane, zavodjenje desetina žena i druge prevare.

Sud je odlučio i da Vu mora da plati novčanu kaznu u visini od 1,13 miliona dolara, javila je danas Sinhua.

Žene koje su pristupile sekti optužile su vodju za silovanje, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << neke tvrdile da ih je zaveo uz obećanje da će im veza sa njim doneti moć.

Policija je vodju sekte uhapsila u julu 2014. U njegovom stanu u Džuhaju zaplenjene su i zalihe satova, nakita, cigareta, skupih alkoholnih pića i novca.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vodja sekte u Kini osudjen na doživotnu robiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Okt.2015

Vodja jedne sekte na jugu Kine, koji je svojim sledbednicama obećavao i natprirodne moći, osudjen je na doživotnu robiju zbog silovanja i prevara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vođa sekte osuđen na doživotnu robiju

Izvor: Radio 021, 31.Okt.2015

Vođa sekte na jugu Kine, koji je svojim sledbednicama obećavao i natprirodne moći, osudjen je na doživotnu robiju zbog silovanja i prevara...Sud je odlučio i da Vu Zeheng, osnivač sekte Huazang Zongmen, mora da plati novčanu kaznu od 1,13 miliona dolara...Žene koje su pristupile sekti optužile...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.