Voditeljka nakon nesreće u kritičnom stanju

Izvor: Mondo, 27.Avg.2018, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka nakon nesreće u kritičnom stanju

Voditeljka i producentkinja Sandra Denda je navodno u veštačkoj komi, a narednih 48 sati biće odlučujuće za njen oporavak, prenosi domaća štampa.

Voditeljka i producentkinja Sandra Denda nalazi se u veštačkoj komi nakon teške saobraćajne nesreće, prenosi "Alo".

Denda je povređena kao putnica u vozilu koje je u subotu izgubilo kontrolu, upalo u kanal i prevrnulo se na krov. Nesreća se dogodila u blizini Kovina, a Hitna pomoć odmah je izašla na mesto nesreće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Voditeljka je, prema pisanju tog lista, od siline udara izbačena kroz zatvoren prozor vozila. Sa njom su u automobilu bila još dva lica, mladić koji nije povređen i žena koja je vozila, koja je zadobila lakše povrede.

Taj list navodi da Denda u kritičnom stanju, da ima nagnječenja, prelome i posekotine, i da su narednih 48 sati odlučujući za njeno stanje.

Sandra Denda je producentkinja emisije "Kuća od srca", i pretpostavlja se da je nesreću doživela tokom službenog puta.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.