Vlasnik etno-sela na Njegušima tuži Srpkinju koju je izbacio iz kafane

Izvor: BKTV News, 02.Avg.2012, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik etno-sela na Njegušima tuži Srpkinju koju je izbacio iz kafane

Vlasnik etno-sela na Njegušima Milo Kadija nakon fašističkog ispada u subotu po podne, kada je, kako tvrdi Podgoričanka Veselinka Rajković, nju, njeno petoro dece i njihovu versku učiteljicu izbacio iz restorana jer su Srbi, preksinoć je protiv njih podneo krivičnu prijavu.
On je „Blicu Crna Gora“ juče kazao da su Rajković i monahinja ugrozile njega, njegovu familiju i čitavo etno-selo, ponovo negirajući da ih je izbacio iz restorana. Krivičnu prijavu Kadija je podneo i protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dnevnika „Vijesti“ koji je objavio priču Veselinke Rajković.
- Nijesam ih vređao. Ja mirno spavam. Otišle su smejući se. Nijedna ružna reč nije razmenjena. Na upadicu monahinje da je sve pola srpsko pola crnogorsko, ja sam uzvratio da je ovo ođe moje i crnogorsko. Nije tačno da sam novinaru „Vijesti“ rekao to što su oni objavili – kazao je Kadija.
Na naše pitanje kako će incident na Njegušima uticati i na imidž njegovog etno-sela ali i Crne Gore kao turističke destinacije, on je odgovorio: „Neka se to zapitaju oni koji su ih poslali kod mene da to rade.“
Kadija je potvrdio da je prekjuče tokom dana dobio veliki broj pretećih poruka, kako kaže više od 200, na mobilni telefon.
- Policija je sve to uzela. Uglavnom su bili zaštićeni brojevi. Videćemo što će biti – rekao je on.
Kadija nije mogao da nam objasni da li je u policiji dao izjavu samo zbog krivične prijave koju je on podneo, ili je eventualno saslušavan i po nalogu tužioca.
- Sve što su me pitali ja sam ispričao. Do detalja sam objasnio šta se dogodilo. Izjavu sam dao u policiji – kaže Kadija.
Izvor: Blic
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.