Vlada uvodi diktaturu!

Izvor: Glas javnosti, 29.Avg.2009, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada uvodi diktaturu!

BEOGRAD - Predlog Ministarstva rada i socijalnih pitanja koji je usvojila Vlada Srbije da se ograniče javna okupljanja radnika da bi se, navodno, sprečile zloupotrebe i blokada saobraćajnica nedvosmisleno asociraju na predloge Mirjane Marković tokom studentskih protesta 1996/97. godine da te proteste treba izmestiti sa ulica. Sindikalni prvaci ocenjuju ove predloge vlade kao nedemokratske i protivustavne.

Ministar za rad Rasim LJajić izjavio je da nema razloga za proteste, jer će >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << predstavnici vlade dolaziti k njima. Kako je rekao, oni su već počeli da obilaze preduzeća, što će se nastaviti u budućnosti.

Strah od vruće jeseni

Ranka Savić, predsednik Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata, kaže da je Rasim LJajić predvideo da se nacrt ovih mera uvede po hitnom zakonskom postupku za 10 dana, ali da je to spisak lepih želja u cilju sprečavanja vruće sindikalne jeseni.

- Veliki je strah vlade zbog najave izlaska na ulice, protesta i okupljanja radnika. Poražavajuće je i predstavlja bezobrazluk što ove mere idu u paketu sa Zakonom o informisanju, i zajedno ugrožavaju prava i medija i građana. Taj smišljeni plan ne da nam da protestujemo, pa ni da privučemo medijsku pažnju na proteste. Država ne može napred ako svi sindikalci treba da ljube skute LJajiću ili Mlađanu Dinkiću - konstatuje Savićeva.

Određivanje lokacija

Rada Bukumirić-Katić, pomoćnik ministra rada, nije mogla da nam kaže koje će to lokacije biti određene za proteste radnika.

- To nije u nadležnosti Ministarstva rada. Morate da pitate Ministarstvo unutrašnjih poslova i grad Beograd ako je protest u Beogradu - rekla je ona.

Срамота која се не треба дозволити.

Просто несхватљиво! Побогу!

Ееееееееееееееееее! Пролетери, пролетери.

Где је сада тај ''ОТПОР'', где је сада онај Чеда што води студенте, где су сада они интелктуалци, синдикални лидери....или се нема налог, или са пак има налог!?

Еееееееееееееееее! народе мој.

Са овима смо дошли дотле да осећам и потребу да се којима и извиним за оно што сам чинио деведесетих и једног 5. па и после.

Е Зоки, Зоки!

Сваки антинародни и антиљудски "закон" народ мора рушити и срушити, не обазирући се на претње оних што су на народној грбачи.

Ово је прилика да се народ упозна са технологијом уништавања наропда, коју су смислили у мрачним институтима Сједињених Америчких Држава.

Да је „демократија“ само парола која претходи и утире, и оправдава, уништавање народа на планети, може се закључити из читаве праксе америчких силника од 1945 (мада и раније) до дана данашњег.

Да се све ради по утврђеном, одабраном, осмишљеном и плански постављеном сценарију, доказује и „књига“ водиља америчких силника, „књига“ коју ми на кожи осећамо а у реткој смо прилици да ту „књигу“ читамо и да се уверимо да постоји. Зато, НА ЗНАЊЕ НАИВНИМ И ПРЕВАРЕНИМ, ЕВО САМО ЈЕДНОГ ОДЕЉКА ИЗ ТЕ „КЊИГЕ“:

ЕВО ИСЕЧКА ИЗ ПИСМА АЛЕНА ДЕЛОНА, ПРВОГ ДИРЕКТОРА И ОСНИВАЧА АМЕРИЧКЕ ОБАВЕШТАЈНЕ АГЕНЦИЈЕ (ЦИА),

које је он после победе савезничких снага у другом светском рату писао свом сараднику у Западној Европи:

Текст све казује:

„Употребићемо све што имамо, све злато, сва материјална средства и блага на обмањивање и затупљивање људи. Људски мозак и свест људи јe способна да се мења. Посејавши на том пољу хаос, ми ћемо им неприметно заменити животне вредности фалсификатима и натерати их да верују у те вредности. Књижевност, позоришне представе, филмови, музика – сви ће они приказивати и величати најнижа људска осећања. Ми ћемо свим средствима подржавати и уздизати такве уметнике, који ће почети да усађују и утискују у свест људи култ секса, насиља, садизма, издаје – једном речју, сваког неморала. У управљању државом створићемо хаос и неред…

Поштење и честитост ће се исмејавати и нећe никоме бити потребни, постаће траг прошлости. Вешто и неприметно ћемо усађивати безобзирност, дрскост, лаж и обману, пијанство и наркоманију, животињски страх од других људи, бестидност, издају, национализам и мржњу међу народима.

На тај начин све више ћемо слабити морал поколења, која тек стасавају. Ангажоваћемо се око људи већ од дечијег узраста, младалачких година, увек ћемо акценат стављати на омладину, почећемо да је кваримо, учимо неморалу и разврату. Направићемо од њих шпијуне и космополите. Ето тако ћемо све учинити.”

Ово треба понављати милионима пута, све док и последња будала не схвати лекцију.

RADISA PAVLOVIC IMA PRAVO!!!!BILO BI DOBRO DA "6 OKTOBAR" DODJE STO PRE!!!OVU HJOHSTAPLERSKU VLADU RAZJURITI POD HITNO,AKTIVIRATI LUSTRACIJUZPA SVE TAJKUNE I PODVESTI POD NJU I OSTALE"BIZMISMENE" KOJI NE MOGU DA DOKAZU POREKLO NOVCA ZA KUPOVINE PREDUZECA I SVEGA OSTALOG STO JE OD 2000-TE DO DANAS RASPRODATO U BESCENJE !!!VREME LETI...OVO SVE URADITI STO PRE TO BOLJE,JER CE INACE OPET DA IZVUKU SVE PARE IZ SRBIJE I NASTAVE HOHSTAPLERAJ IZ INOSTRANSTVA KAO KARICI I OSTALI!!!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.