Vlada će uplatiti zdravstveno radnicima PKB-a

Izvor: S media, 19.Feb.2010, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada će uplatiti zdravstveno radnicima PKB-a

Vlada Srbije saopštila je danas da će uplatiti doprinose za zdravstveno osiguranje radnika Poljoprivredne korporacije "Beograd" u 2009. godini.

Kako se navodi u saopštenju, za zdravstveno osiguranje radnika preduzeće PKB, Agroekonomik PKB i Veterinarska stanica PKB biće izdvojeno ukupno 209 miliona dinara.

Iznos od 18 miliona dinara biće obezbedjen iz tekuće budžetske rezerve do 31. decembra ove godine, dok će preostala sredstva biti predmet planiranja za naredne budžetske godine, navodi se u saopštenju.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada uplaćuje zdravstveno za PKB

Izvor: B92, 20.Feb.2010, 13:35

Beograd -- Vlada Srbije je saopštila da će uplatiti doprinose za zdravstveno osiguranje radnika Poljoprivredne korporacije Beograd (PKB) u 2009. godini...Kako se navodi u saopštenju, za zdravstveno osiguranje radnika preduzeće PKB, Agroekonomik PKB i Veterinarska stanica PKB biće izdvojeno ukupno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.