Viz er uspostavlja novu liniju od Niša do Beča; Od juna baza u austrijskoj prestonici

Izvor: TangoSix.rs, 09.Jan.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viz er uspostavlja novu liniju od Niša do Beča; Od juna baza u austrijskoj prestonici

Kompanija Viz er objavila je danas uspostavljanje nove linije Beč-Niš, pri čemu je datum početka saobraćanja 15. novembar, saopštio je taj avio-prevoznik.
Od Beča do Niša će se leteti tri puta nedeljno – utorkom, četvrtkom i subotom, kažu iz Viz era i dodaju:
– U odgovoru na pojačanu tražnju i želju za većim brojem povoljnih mogućnosti za putovanja Viz er nastavlja da širi svoju mrežu linija iz Srbije, nudeći u ovoj godini ukupno 20 linija >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << do 8 zemalja dostupnih sa dva srpska aerodroma. –
Nova baza u Beču Linija Beč-Niš jedna je od  17 ruta koje će biti uspostavljene nakon formiranja baze Viz era u Beču, saopšteno je iz te kompanije.
Kako navode, Viz er će bazu u Beču otvoriti u junu jednim avionom A320, pri čemu će od novembra tu biti stacionirana još dva A321.
– Viz er će Beč povezati sa Gdanjskom, Tuzlom i Varnom od aprila, sa Barijem, Maltom, Rimom i Tel Avivom od juna i sa Bilundom, Bergenom, Dortmundom, Kutaišijem, Larnakom, Nišom, Ohridom, Tenerifima i Solunom od novembra. –

The post Viz er uspostavlja bazu u Beču; Od 15. novembra nova linija od austrijske prestonice do Niša appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.