Više od 200 takmičara na Tucijadi u Oglađenovcu

Izvor: Glas javnosti, 23.Apr.2011, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 200 takmičara na "Tucijadi" u Oglađenovcu

VALJEVO - U planinskom selu Oglađenovac kod Valjeva na Vaskrs će 15. put biti održana "Tucijada" koju organizuju Srpska pravoslavna crkva i zavičajno bratstvo "Mali korak" iz ovog sela.

Učešće na "Tucijadi" najavilo je više od 200 takmičara iz ovog i mnogih krajeva Srbije, Republike Srpske, Crne Gore i inostranstva, a očekuje se i dolazak velikog broja gostiju.

- Učesnici će se takmičiti u kategorijama "najtvrđe jaje", "najlepše šarano kokošje jaje", kao i u nošenju jaja u kašici i drugim disciplinama - najavio je prota Grozdan Gajić, dodavši da su za najbolje takmičare obezbeđene vredne nagrade.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.