Vigins šokirao Vestbruka i društvo, Bjelica na kašičicu

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2017, 04:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vigins šokirao Vestbruka i društvo, Bjelica na kašičicu

Košarkaši Minesota Timbervulvsa savladali su Oklahoma Siti Tander sa 115:113, a koš za pobedu postigao je bek Vukova Endru Vigins u poslednjoj sekundi.

Uzbudljiv meč su odigrali Oklahoma i Minesota, ali tim Tandera nije uspeo da dođe do druge pobede u sezoni iako je na pet sekundi pre kraja imao trijumf na svojoj strani. Tada je Karmelo Entoni pogodio za tri i vođstvo Oklahome od 113:112, ali se u poslednjem napadu Minesote Endru Vigins zaleteo ka košu protivnika, šutirao, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i uz zvuk sirene postigao trojku za konačnih 115:113.

 Minesota je imala prednost i tokom većeg dela meča, a ona je u trećoj četvrtini dostigla i 14 poena razlike. Ipak, Oklahoma se nije predavala, a poeni Entonija na 4,7 pre kraja su bili prvo vođstvo Tandera još od polovine druge četvrtine.

Meč-viner Vigins je na utakmici upisao 27 poena, sedam skokova i četiri asistencije, a isti košgeterski učinak je imao i Karl Entoni Tauns, koji je na to dodao i 12 skokova. Pratio ih je Džef Tig sa 19 poena, Džimi Batler je dodao 15 poena, a Tadž Gibson 11 poena uz 10 uhvaćenih lopti.

Srpski krilni centar Nemanja Bjelica je na terenu proveo samo devet minuta uz jednu pogođenu trojku za skromna tri poena, uz jednu izgubljenu loptu i skok.

U poraženom timu Oklahome Rasel Vestbruk je imao 31 poen i 10 asistencija, uz pet skokova, Karmelo Entoni je ubacio 23 poena, Pol Džordž 14 poena, dok je imao i osam dodavanja i šest skokova. Stiven Adams je upisao dabl-dabl od 17 poena i 13 skokova.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.