Izvor: Blic, 10.Avg.2023, 06:33

Vesna izgovorila sudbonosno "da", pa ispred opštine doživela scenu koju nikad neće zaboraviti: Nastao je snimak o kojem bruji Srbija (FOTO, VIDEO)

Vesna Miličić iz Užica 6. avgust 2023. godine pamtiće kao najsrećniji dan u životu, u kom se sa suprugom zavetovala na večnu ljubav i dan u kom je položila jedna od najtežih ispita - ispit ljudskosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SNIMAK O KOME PRIČA CELA SRBIJA Vesna je GORANU rekla DA a onda je sačekalo iznenađenje VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 10.Avg.2023

Vesna Miličić iz Užica 6. avgust 2023. godine pamtiće kao najsrećniji dan u životu, u kom se sa suprugom Goranom zavetovala na večnu ljubav i dan u kom je položila jedna od najtežih ispita – ispit ljudskosti Nakon što su muž i ona izgovorili sudbonosno „da“, izašli su ispred zgrade...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.