Vesić: Sektor usluga radi do 20 sati do kraja radne nedelje

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 17:46

Vesić: Sektor usluga radi do 20 sati do kraja radne nedelje

Od danas je radno vreme kompanija koje rade u sektoru usluga ponovo do 20 sati i tako će biti cele radne nedelje, a Krizni štab će ponovo zasedati u četvrtak ili petak, kada će se analizirati epidemiološka situacija, izjavio je za Tanjug zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

"Zadovoljan sam jer je sektoru usluga omogućeno da radi. Srbija je našla balans između zaštite zdravlja i zaštite ekonomije", rekao je Vesić nakon današnje sednice Kriznog štaba.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ponovio da je stav Grada Beograda da postojeće mere treba striktno poštovati i da nove restrikcije neće doneti bolje rezultate.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Zoran Gojković preneo je novinarima posle sednice da je medicinski deo Kriznog štaba zatražio da se uvede potpuno zaključavanje, bar sedam do 10 dana, a konačna odluka biće doneta kroz nekoliko dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAFIĆI SU PONOVO OTVORENI DO 20 ČASOVA: Zamenik gradonačelnika Beograda otkrio do kada će trajati NOVE MERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021

Vesić kaže da je Krizni štab doneo dobru odluku..Sednica kriznog štaba za borbu protiv virusa korona je završena i ovim povodom se oglasio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić...Vesić je ocenio da je Krizni štab doneo dobru odluku. Njegov post prenosimo u celosti...- Od danas je radno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.