Verbić: Ministarstvo proverava i drugi doktorat Miće Jovanovića!

Izvor: NaDlanu.com, 16.Jun.2014, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verbić: Ministarstvo proverava i drugi doktorat Miće Jovanovića!

Iskaz koji je Ministarstvo dalo pre nekoliko dana je praktično potvrđen - kaže ministar prosvete Srbije.

Ministar prosvete Srđan Verbić kaže da podaci koje je Mića Jovanović izneo o svom doktoratu potvrđuju da on zapravo nema doktorat stečen u Londonu 1983. godine.

- Iskaz koji je Ministarstvo dalo pre nekoliko dana je praktično potvrđen – rekao je Verbić novinarima u školi Miloš Crnjanski na počektu polaganja male mature.

Što se tiče >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << doktorata ministra policije Nebojše Stefanovića, to je za ministra Verbića završena priča s obzirom na rezultat komisije Megatrenda koja je ispitala taj rad.

Prema njegovim rečima, Ministarstvo prosvete prikuplja podatke o drugom doktoratu bivšeg rektora Megatrenda i konsultuje pravnike koji treba da kažu da li tim pitanjem Ministarstvo treba da se bavi.

On je ocenio kao “vrlo pozitivnu stvar” to što je Jovanović podneo, a senat Megatrend univerziteta prihvatio njegovu ostavku na mesto rektora.

- Ono čime bi mi sada trebalo da se bavimo jeste da vidimo kako će studenti tog Univerziteta što bezbolnije proći kroz ovaj krizni period – naveo je Verbić.

Ministar je kazao da studenti Megatrenda ne bi trebalo da osećaju posledice ovoga što se poslednjih dana dešava.

Verbić je dodao da je doktorat ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića ispitala komisija Megatrenda i da je to za njega završena priča.

Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.