Veljović ponosan na Žandarmeriju (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 28.Jul.2013, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljović ponosan na Žandarmeriju (VIDEO)

Žandarmerija ima potpunu podršku celog Ministarstva unutrašnjih poslova za svoj rad i ponosan sam na tu jedinicu, izjavio je danas direktor policije Milorad Veljović, tokom obilaska pripadnika policije u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Veljović je rekao da Direkcija policije i druge bezbednosne službe i vojske u potpunosti kontrolišu Kopnenu zonu bezbednosti. Prema njegovim rečima, u ovoj zoni neće biti incidenata, a ako ih i bude, biće sve beznačajniji. Policija i vojska su faktor >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << stabilnosti na ovom prostoru i oni to moraju i ostati, istakao je on. On je poručio i da "svi koji krše zakon, koji ne rade svoj posao u skladu sa zakonom moraju odgovarati". Veljović je ukazao da su potrebni bolja opremljenost i bolji smeštaj za pripadnike snaga bezbednosti u Kopnenoj zoni bezbednosti. Prema njegovim rečima, potrebno je u što skorijem roku rešiti pitanje smeštaja pripadnika niškog odreda Žandarmerije. Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Veljović: Žandarmerija garant bezbednosti

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jul.2013, 11:39

Direktor policije Milorad Veljović u obilasku Kopnene zone bezbednosti istakao je da su u kontaktu sa EULEKS-om incidenti svedeni na minimum, a da građane u tom delu zemlje čuva Žandarmerija.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.