Veljović negira da je pisao Stefanoviću

Izvor: RTS, 08.Dec.2014, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljović negira da je pisao Stefanoviću

Direktor policije Milorad Veljović demantovao je da je putem medija poslao otvoreno pismo ministru policije Nebojši Stefanoviću.

Milorad Veljović negira da je ministru poslao bilo kakvo otvoreno pismo koje je jutros prosleđeno medijima, saopštio je MUP.

Kako piše u saopštenju, direktor policije će zatražiti da nadležni organi hitno ispitaju ko je poslao pismo i sa kojom namerom.

Pojedine redakcije jutros su dobile mejl sa adrese koja pripada direktoru policije, u kome se navodi saopštenje Veljovića upućeno ministru Nebojši Stefanoviću i iznose kritike na njegov račun.

Neki mediji objavili su da je reč o hakerskom napadu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Direktor policije negira da je poslao pismo ministru

Izvor: Beta, 08.Dec.2014

BEOGRAD, 8. decembra 2014. (Beta) - Direktor srpske policije Milorad Veljović demantovao je u ponedeljak da je putem medija poslao otvoreno pismo ministru policije Nebojši Stefanoviću, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije...Kako je navedeno, Veljović negira da je ministru poslao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.